Baile – Tratament de frumusete si relaxare

0

Transformati o simpla baie in casa intr-un tratament de frumusete si relaxare. Bucurati-va de imbratisarea calda a apei si de arome, pentru a va simti trupul si sufletul usoare ca fulgul.

Baile calde sunt cele mai bune pentru relaxare. Ele au un efect linistitor si va dau o placuta senzatie de curatenie, asa ca nu va ramane decat sa va intindeti confortabil in cada si sa nu va ganditi la nimic.

Baile foarte fierbinti pot da o senzatie de slabiciune si sa usuce pielea. Ele au un efect negativ asupra inimii care trebuie sa faca un efort suplimentar pentru a dilata vasele si astfel sa reduca temperatura corpului. Atentie, daca veti ramane in apa fierbinte prea mult, veti putea avea o senzatie de sfarseala.

Baile reci sunt potrivite pentru o “scufundare” rapida si pentru a va inviora. Ele au un efect tonifiant dimineata, la trezire sau pot sa va stimuleze inaintea unei seri de sfarsit de saptamana, cand va pregatiti sa iesiti in oras. Insa baile reci pot suprasolicita inima si pot determina o transpiratie abundenta, menita sa compenseze racirea corpului.

Faceti baie in cada odata pe saptamana, atunci cand aveti timp sa va relaxati si sa va bucurati de placerile pe care vi le ofera. Nu stati in cada foarte mult, 15 minute sunt perfecte. Pe cat posibil, in restul saptamanii faceti dusuri – stimuleaza pielea si o lasa mai curata.

Share.

Leave A Reply