Cum vezi schimbarea de cariera?

Te-ai gandit ce impact ar avea asupra ta o schimbare de cariera? Iti doresti acest lucru anul acesta? Dar daca ai fi nevoit/ a sa faci schimbarea din motive... Read more »

MANAGEMENTUL TIMPULUI

Pentru femeile ocupate – si cine nu este ocupata zilele astea?! – viata de zi cu zi este o negociere constanta intre lucrurile care trebuiesc sa fie facute si... Read more »

CE SCHIMBARI PROFESIONALE ATI FACUT IN ULTIMII 3 ANI?

Ce schimbari profesionale ati facut in ultimii 3 ani? Situatia economica si schimbarile de pe piata muncii din ultimii trei ani au condus inevitabil la numeroase schimbari si in... Read more »

SFATURI PENTRU A TE LANSA CU SUCCES IN AFACERI

4 sfaturi pentru a te lansa cu succes in afaceri A-ti incepe propria afacere, poate fi un pic intimidant – cel putin. Iata cateva sfaturi pentru a-ti transforma debutul... Read more »

Te ajuta blogul de nisa sa iti gasesti job?

Blogul de nisa este acel blog pe care autorul scrie continut relevant dintr-un anumit domeniu/ arie de interes, adresandu-se doar unui public tinta specializat, familiarizat cu acel domeniu. Conditiile... Read more »

TRUCURI PENTRU UN BUSINESS NETWORKING REUSIT

In prezent in mediul de afaceri se pune foarte mare accent pe networking care se dovedeste a fi foarte eficient pentru promovarea si dezvoltarea unei afaceri. Networking-ul reprezinta dezvoltarea... Read more »

Metode de dobandire a competentelor personale

Modalitati prin care puteti dobandi sau dezvolta aceste competente si abilitati personale, utile atat in viata profesionala, cat si in planul personal: reorientarea/ recalificarea profesionala presupune urmarea unui curs... Read more »