CELE MAI FRUMOASE DECORATIUNI DE CRACIUN

Cand ne gandim la decoratiuni de Craciun piesa centrala, care ne vine imediat in minte, este bradul. In afara bradului fiecare isi poate decora locuinta in functie de preferinte... Read more »

FENG SHUI – SFATURI PRACTICE

Feng Shui-ul este o veche stiinta si arta ce a aparut prima data in China in urma cu 3000 de ani. Feng inseamna vant, iar Shui inseamna apa. In... Read more »

Decoratiuni de Craciun facute in casa

Puteti incerca sa fiti putin diferiti in acest an. In locul decoratiunilor cumparate din magazine, puteti incerca sa creati propriile ornamente, iar daca mai aveti si copii acestia vor... Read more »

ALEGE VERDE-MENTA PENTRU DECORAREA CASEI

Creaza-ti un spatiu racoros, linistit introducand in decorul casei tale accesorii cum ar fi perdelute, draperii, fete de perna, covorase, sau piese de mobilier intr-o culoare vie, relaxanta, fresh... Read more »

CUM FAC UN COLAJ CU POZE PENTRU PERETE

Cum cream un colaj cu poze pentru perete? Iata cum putem sa facem un perete cu poze frumoase de familie, creand un element de desing interesant, unic. In primul... Read more »

CAMERE ROMANTICE. IDEI DE DECORARE

Momentele de poveste sunt mult mai intense intr-un decor pe masura, in camere romantice. Ba parca sunt si mult mai dese. Aici, orice femeie tanara doreste sa viseze, sa... Read more »

Cum plantam conifere?

Marele interes pentru conifere e explicabil, deoarece acesti arbori isi conserva frunzele pe timpul iernii. Ei se prezinta sub multe forme si dimensiuni. Cu ajutorul coniferelor se formeaza adevarate... Read more »