CE ESTE REGIMUL DISOCIAT

0

Acest regim disociat a dat rezultate la mai multe persoane. In 10 zile poti slabi aproape 4 kg. Dieta de schimbare a metabolismului (Dieta de 90 de zile)

Aceasta dieta a fost conceputa de medici americani si testata pe sportivi. Dieta nu are pericole, ea este recomanda chiar si de terapeuti naturisti. Pe durata celor 90 zile cat tine dieta, se poate slabi in medie 15-20kg, si se obtin rezultate spectaculoase si in scaderea tensiunii arteriale. Dieta, pe langa faptul ca va scapa de kilogramele in plus, schimba si functionarea organismului, astfel incat greutatea pierduta nu mai revine dupa incetarea dietei. Daca doriti sa slabiti mai putin, incetati dieta in momentul in care ati atins greutatea dorita, dar in acest caz schimbarea de metabolism nu se produce, deci kilogramele pierdute pot reveni. Pe durata acestui regim disociat, alterneaza zile de proteine, glucide, carbohidrati si zile de fructe. Respectarea ordinii zilelor este obligatorie!

MICUL DEJUN la acest regim disociat este identic in fiecare zi si este format din cateva fructe (2 mere sau pere, caise, piersici, sau un pumn de fructe marunte (cirese, zmeura etc.)

dieting_woman

Ziua 1: Zi de proteine

PRANZ: carne fiarta sau fripta – 3 felii (~200g). in loc de carne puteti manca 3 oua fierte (sau prajite) sau eventual cascaval. 1 felie de paine este permisa, salata in cantitate nelimitata, insa toate fara ulei. Dupa pranz se vor bea obligatoriu 2 dl de supa de carne! Lapte si cas se poate consuma doar in aceasta zi. CINA: identica cu pranzul, dar fara supa. Aveti grija sa consumati aceleasi produse ca la pranz.

Ziua 2: Zi de glucide

PRANZ: Orice fel de legume (fasole, mazare, fasole verde, morcovi, cartofi…), obligatoriu fierte! Condimente, sare, ketchup, bulion se pot folosi la prepararea legumelor. 1 felie de paine, salata dupa gust. CINA: identica cu pranzul, dar in cantitate mai mica.

Ziua 3: Zi de carbohidrati

PRANZ: Paste fierte condimentate. Acestea pot fi: o portie de pizza cu ketchup (blat de pizza, fara cas, carne etc.), spaghete cu sos, sau orice fel de prajiturele sarate (saleuri, cornulete, saratele) in cantitate aproximativ egala cu o portie de pizza. CINA: Doua felii mici de tort sau cozonac. Eventual in loc de tort/cozonac puteti consuma 3 globuri de inghetata. Obligatoriu se va consuma o felie de ciocolata neagra (~ 2 patretele mari din ciocolata neagra de uz casnic).

Ziua 4: Zi de fructe

PRANZ: Orice fel de fructe in cantitate nelimitata.

CINA: Orice fel de fructe in cantitate nelimitata! happy

De retinut:

– Pe durata acestui regim disociat, odata pe luna se va tine o zi de apa, zi care urmeaza intotdeauna dupa ziua de fructe, dupa care se continua dieta cu ziua de proteine.

– Cafea si ceai se pot consuma in cantitati nelimitate, dar fara zahar si lapte.

– Dupa terminarea dietei, puteti manca normal, cu observatia ca inca 90 zile la micul dejun se vor consuma doar fructe. Daca in aceasta perioada mai slabiti 3 kg, inseamna ca schimbarea metabolismului a avut loc.

– Daca dieta vi se pare putin complicata, va asiguram ca aceasta este doar o aparenta!

– Nu trebuie sarit peste nici o masa si nu trebuie schimbata ordinea acestora, pentru ca fiecare aliment are rolul lui, si organismul are nevoie de ele.

– Nu este un lucru obisnuit sa consumati fructe la micul dejun, dar din aceste fructe organismul va prelua in primul rand carbohidratii integrati, necesari sistemului nervos.

– Cei care sufera de tensiune ridicata, dupa cateva saptamani de regim disociat, chiar pot renunta la medicamentele lor obisnuite pentru reducerea tensiunii arteriale, dar numai sub supraveghere medicala

Share.

Leave A Reply