Coafuri tineresti cu impletituri

0

Cateva coafuri tineresti cu impletituri in trend. Impletituri rasta, impletituri spic in patru, impletituri in “os de peste”, si alte impletituri in stil romantic si dulce.

Coafuri – impletituri

Romantica sau sportiva sigur vei gasi pe placul tau cel putin una din impletiturile trendi din aceasta primavara. Ai nevoie doar de putin exercitiu, asa ca treci la treaba!

Impletitura clasica

E cea in trei suvite, pe care o stii din clasa intai!

Impletitura in stil frantuzesc (impletitura spic)

Codita superba se bazeaza tot pe regula de trei suvite. Doar ca, pe masura ce inaintezi cu impletitul, aduni din lateral cate o suvita-suport pe care o adaugi celei care urmeaza a fi impletita.

Impletitura in “os de peste”

Impletitura in “os de peste” este o coafura potrivita pentru o seara in care vrei sa fii romantica si eleganta Imparte parul in doua cozi egale. Alege dintr-o coada groasa o suvita subtire din exterior si trece-o peste, unind-o cu cealalta coada groasa. Acum, alege din cealalta coada groasa o suvita subtire din exterior si uneste-o cu prima coada groasa (si tot asa inaintezi cu impletitura 🙂 )

Coafuri – impletituri

Foloseste pentru spalarea parului un “duet” format din sampon si balsam cu efect de netezire. Alege o carare pe mijloc. Vei lucra doar pe o parte a cararii, restul parului se piaptana si se lasa liber. Pentru impletire ai nevoie tot timpul de doua cozi. Pe masura ce inaintezi cu impletitura, alege suvite subtiri din cozile groase. Fixeaza coada cu un elastic subtire si pulverizeaza fixativ.

Impletitura rasta

Pentru aceasta coafura ai nevoie de foarte multa rabdare si de parul bine pieptanat, caruia in prealabil i-ai aplicat o masca de descurcare si netezire. Traseaza o carare pe mijloc, apoi pe de o parte si de alta a ei inca doua la distante egale. Aplica pe suvita de par ce urmeaza a fi impletita in stil frantuzesc o ceara de modelare si fixare daca vrei ca rasta sa tina cel putin o saptamana fara sa fie nevoie de retusuri! Porneste simetric cu impletitul coditelor incepand cu cele de pe crestet si terminand cu cele de la tample. Toate coditele se prind intr-o coada cu elastic, ascuns apoi funny de o suvita proprie.

Coafuri – impletituri

Aceasta coafura impletita inspira un look dulce si in acelasi timp plin de eleganta si exotism rafinat. Perie bine parul si prinde-l intr-o parte cu un elastic rezistent. Separa apoi coada in cinci suvite egale. Fiecare va fi impletita in trei, dupa ce aplici putin gel de modelare – “structura” trebuie sa reziste! Toate coditele se “aduna” apoi intr-un fel de floare, prinzandu-le cu ace fine de coc de baza cozii principale. Nu mai ramane decat doua-trei pulverizari de fixativ, si coafura este gata!

Impletitura “Alba ca Zapada”

Aceasta coafura este plina de stil si simplitate. Aplica pe parul uscat o crema de netezire, apoi modeleaza-l cu ajutorul unei perii circulare. Piaptana parul spre spate, pastrand o portiune din fata pe post de breton din care incepi impletirea unei cozi in stil frantuzesc (cu suvite luate numai din acest “breton”). Impleteste coborand spre tampla si ureche. Prinde codita cu elastic subtire si ascunde-i capatul sub o mesa de par. Pulverizeaza pe tot parul un spray pentru stralucire!

Coafuri – impletituri

Aceasta coafura iti va inspira un stil dulce si romantic. Aplica pe par un ser pentru stralucire, apoi gel de modelare si traseaza o carare pe mijloc. Impleteste coditele si fixeaza-le la varf cu elastice fine. Prinde apoi fiecare codita adusa peste crestet de punctul de “plecare” al celeilalte cu ajutorul unor ace de coc, apoi scoate doua-trei suvite sexy pe langa tample.

Impletitura Princess

Aceasta coafura este ca o diadema si-ti va oferi un look princiar. Pentru ca totul sa mearga snur, piaptana parul aplicand un lapte de netezire care are si efect de fixare. Separa parul cu ajutorul unei carari trasate pe mijloc, apoi incepe impletirea chiar din spatele urechii stangi, urcand spre crestet. Suvitele alese treptat pentru impletire trebuie sa aiba cam aceeasi grosime. Treci atent de crestet si cand ajungi langa urechea dreapta continua impletirea parului intr-o coada clasica. Fixeaza coafura cu ajutorul unui spray fixativ rezistent. .

Share.

Leave A Reply