Cum maschez imperfectiunile nasului, prin machiaj?

0

Nasul lung, poate parea mai putin lung, daca umbriti radacina (1 cm) cu putin fond de ten mai inchis (fard bej maroniu); aceeasi umbra se va da si la varf. Sprancenele vor fi mai drepte si putin mai departate de ochi, iar coafura va fi cu breton care va indulci relieful.

Nasul mare va fi colorat cu doua tonuri mai inchise decat culoarea tenului, se va scurta prin umbre si va fi camuflat prin coafuri cu suvite sau cu breton mai umflat. Se va evita fruntea libera.

Nasul gros se va umbri in parti luminandu-se partea din mijloc (dunga nasului) cu o culoare de pudra mai deschisa. Sprancenele vor fi cat mai apropiate de nas, cu forma curbata.

Nasul gros se va umbri in parti luminandu-se partea din mijloc

Nasul turtit se va corecta cu ajutorul unei nuante de fond de ten mai inchisa decat cea pe care o folosesti de regula pe fata. Aplica acelasi fond de ten mai inchis pe aripile nasului (pe partile laterale). Sprancenele vor fi cat mai apropiate de nas, cu forma in unghi.

Nasul mic si subtire se va umbri pe partile laterale si in partea de sus a lui cu un fond de ten mai deschis la culoare sau cu un anticearcan. Sprancenele vor fi apropiate, subtiri, cu forma curbata.

Daca ai o deviatie de sept poti corecta asimetria prin folosirea de fond de ten mai inchis pe acea zona, iar pe cea opusa un fond de ten mai deschis.

Share.

Leave A Reply