CUM SE MASCHEAZA UN NAS MARE

0

In incercarea de a masca un nas mare trebuie sa tinem cont de urmatoarele aspecte: tunsoare, coafura, machiaj.

Tunsori si coafuri care mascheaza un nas mare

Putem alege o coafura cu parul scurt, usor umflat in varful capului, cu suvite aduse in fata. Pentru a da volum spre partea din spate, putem folosi o perie cand uscam parul sau sa tinem capul aplecat si sa periem parul in timpul uscarii.

Trebuie sa evitam pe cat posibil sa purtam parul lung, drept, cu carare pe mijloc sau intr-o parte, pentru ca acestea fac un nas mare, proeminent sa para si mai mare.

Daca nu doresti o tunsoare cu breton, recomandam ca parul sa acopere fata prin onduleuri, sa se aleaga o coafura cu suvite.

Ar fi indicat un bob cu breton si cu varfuri indreptate spre interior sau un bob cu breton lung sau mediu; daca bretonul este scurt, lungimea parului sa fie medie, pana la umeri.

Bretonul asimetric va scunde disproportiile unui chip cu un nas mai mare, coroiat, lung sau gros. Cand coafam un breton asimetric trebuie sa folosim o perie rotunda la uscarea parului, insistand pe linia bretonului. Pentru un plus de efect putem sa ondulam varfurile suvitelor cu un ondulator sau cu placa de intins parul.

Un truc pentru a masca nasul mare este sa alegem o tunsoare cu un breton lung, pe o parte, care sa acopere fruntea si sa atraga atentia de la nas. Putem incerca un breton la limita zonei de mijloc a fetei, in forma literei C; nasul si sprancenele sunt linii de demarcare, gaseste mediana lor pentru un unghi bun al bretonului.

Machiajul care mascheaza un nas mare

Nasul mare va fi colorat cu un fond de ten – doua tonuri mai inchise decat culoarea tenului si se va scurta prin umbre.
Aplica o usoara pudra sau un fond de ten mai inchis, un autobronzant peste radacina nasului si pe suprafetele care sunt mai mari. Atentie insa culorile sa nu fie prea inchise pentru a nu capata un aspect nenatural.
Pudra bronzanta mascheaza un nas mare, daca este aplicata la varful nasului. Aceasta iti va da iluzia unui nas mai mic.
Daca e foarte mare nasul, nu accentua inimioara dintre buze cand te dai cu ruj.

Share.

Leave A Reply