Inițiere în arta masajului Tantra

Masajul Tantra nu este un act erotic, este mai presus de toate o călătorie inițiatică, o excursie terapeutică. O inițiere în arta de a atinge, devenită sacră prin ritmul... Read more »

Vindecarea cancerului este posibila

Prima linie de aparare a organismului împotriva cancerului. Cercetările spun că celulele canceroase sunt acoperite cu un strat de proteine care împiedică bariele normale ale corpului să ajugă la... Read more »

Ceaiuri din plante – cand si cum le bem

Ceaiuri medicinale, ceaiuri de slabit, ceaiuri calmante Cand este mai bine sa bem ceaiuri din plante? Raspunsul este in functie de afectiunea pe care o tratam, astfel: ceaiurile stimulante... Read more »

Pana la ce varsta cresc fetele si baietii

“Totul despre cresterea in inaltime” este o carte scrisa de Lungu Gabriel, care contine informatii despre cum si pana la ce varsta puteti creste in inaltime, oferind in acelasi... Read more »

Insomnie – tratament, cauze si simptome

Exista in lume un procent imens de oameni care nu pot dormi – se zvarcolesc, se scoala noaptea, numara in gand si in ultima instanta recurg la un somnifer.... Read more »

Mers elegant, armonios – sfaturi

Ce inseamna un mers elegant si armonios? Mersul nu pare sa constituie o problema. Si totusi un mers lipsit de gratie va anula efectul unei bune ingrijiri igieno-cosmetice. Ma... Read more »