REMEDII PENTRU NASUL ROSU

Multor persoane li se inroseste nasul din primele zile de frig. Eforturile lor de a ascunde acest neajuns sub machiaj nu sunt totdeauna incununate de succes. Faptul se datoreste... Read more »

Pantofii cu talpa ortopedica, mai mult decat un moft

Din punct de vedere medical, micile probleme ale aparatului locomotor sunt considerate banalitati, dar care in ciuda naturii lor simple, provoaca un discomfort semnificativ, care creste direct proportional cu... Read more »

Cum aleg fondul de ten?

Inainte de a alege un fond de ten, trebuie sa stii ce fel de tip de ten ai. Fondul de ten compact este un produs cu o mare putere... Read more »

Ce culoare de par mi se potriveste

Cum aleg culoarea vopselei de par in functie de ce culoare de par mi se potriveste Vopseaua de par – Alegerea culorii vopselei de par este un proces dificil,... Read more »

TUNSORI SI COAFURI CU VOLUM PENTRU PARUL SCURT SI DES

Cateva tunsori cu volum pentru parul scurt si des. Pentru un look natural, decontractat si foarte versatil, tunsorile scurte cu volum existent dau impresia unui par des si sanatos.... Read more »

CELE MAI FRUMOASE COAFURI DE NUNTA

Coafuri de mireasa Sezonul de nunti s-a deschis! Fie ca esti mireasa sau invitata, inspira-te din cele 11 coafuri de vedeta! 1. Charlize Theron – coafuri de mireasa Strangandu-ti... Read more »

Cum maschez imperfectiunile nasului, prin machiaj?

Nasul lung, poate parea mai putin lung, daca umbriti radacina (1 cm) cu putin fond de ten mai inchis (fard bej maroniu); aceeasi umbra se va da si la... Read more »

Tonifierea gatului si a fetei

Daca unui barbat nu i se cuvine sa intrebe varsta unei doamne, pielea, alaturi de unghii si podoaba capilara pot trada varsta. Caci da, o piele fina denota tinerete,... Read more »

Aparate pentru ingrijirea fetei

Aparatul de aspiratie tip Sebaspir este folosit pentru curatirea tenului si pentru masaj; el contribuie la o mai buna nutritie a pielii, activand circulatia sanguina si limfatica, la acest... Read more »

Presopunctura in cosmetica

Prin presopunctura se amelioreaza (chiar pe perioade scurte) suferinta si se pot obtine unele efecte pozitive si asupra unor aspecte inestetice ale pielii. Facem mentiunea ca tratamentul dureaza doar... Read more »