Vreau sa slabesc rapid si sanatos

Gândeşte-te la femeile pe care le cunoşti sau le-ai văzut la televizor, ai citit despre ele, şi au ambiţie. Ce observi la ele? Ce le scoate în evidenţă? Probabil... Read more »

AVANTAJELE COMPATIBILITATII ALIMENTARE

1. Economie de energie vitala prin usurarea digestiei Asocierea alimentelor compatibile amelioreaza si mentine sanatatea. Fiind digerate cu mai mare usurinta, e simplu de inteles ca organismul e mai... Read more »

Dieta pentru sani frumosi

Sunt doua categorii de alimente care ajuta la mentinerea frumusetii sanilor si chiar la marirea acestora: o categorie “buna” si una “rea”. Pentru cresterea sanilor si a fermitatii acestora... Read more »

Ce este dieta macrobiotică

Dieta macrobiotică este o abordare completă şi eficientă pentru a stabili sau menţine şi îmbunătăţi sănătatea fizică, mentală şi spirituală. Însănătoşirea macrobiotică este o dietă sănătoasă. Şi, o dietă... Read more »

Exercitii pentru tonifierea sanilor

Fie ca ne dorim sani mai mari sau mai mici, pe toate ne uneste o dorinta unica: sanii nostri trebuie sa fie, in primul rand, fermi! Exista numeroase metode... Read more »

Abdomen plat femei – cu exercitii sau fara

Cum sa ai un abdomen plat? Viata moderna, cu orele ei de sedentarism, lipsita de activitate fizica, creeaza multor femei neplacerea de a constata ca au un abdomen cazut,... Read more »

Exercitii de respiratie

Exercitiile de respiratie se vor face dimineata – in anotimpul calduros sau cu fereastra larg deschisa iar cand e frig, in camera bine aerisita sau in aer liber, in... Read more »

Exercitii de gimnastica pentru slabit

Cele mai indicate exercitii pentru slabit 1. Sezand pe un taburet, varfurile picioarelor bine fixate sub scara, se executa ample circumductii (rotari de trunchi) intr-un sens si in celalalt,... Read more »

Cum sa am o postura corecta a corpului

Adesea ne multumim cu un machiaj corect fact, cu o coafura frumoasa, dar putine dintre noi au poate timpul necesar pentru a se studia in ansamblu. Scopul acestui mic... Read more »

Exercitii de gimnastica pentru o postura corecta

Exercitii de gimnastica pentru o tinuta corecta 1. Mers cu musculatura incordata (mers teapan), 4 pasi; relaxare. 2. Mers cu mentinerea unei mingi medicinale pe crestet. 3. Mers cu... Read more »