LUCRURI PE CARE NU TREBUIE SA LE SPUI NICIODATA UNEI MAME CU MULTI COPII

0

Fiind mama a unei familii mari, cu mai multi copii, decat familia tipica… inseamna multe lucruri. Este o intreaga nebunie; este obositor; este mereu interesant. Nu exista niciodata un moment de plictiseala – si, de cele mai multe ori, momentele de maxima energie, se intampla exact atunci cand esti in public cu familia ta.

10 lucruri pe care nu trebuie sa le spui niciodata unei mame cu multi copii

Iata cele mai dese comentarii pe care le-am auzit atunci cand ies la plimbare cu dragii mei copii, 4 la numar – si, bineinteles, raspunsurile mele. Daca aveti alte raspunsuri, sau, mai mult, daca vi s-au adresat si voua astfel de intrebari, dati-mi de veste!

1. “Sunt toti ai tai?” – Nu sunt sigura de ce ai vrea sa stii asta dar, ca sa-ti raspund, nu, nu sunt toti ai mei. Cand ma duc la magazin, mai iau un copil… doi, depinde ce gasesc printre raioane sau in parcare… Iti dai seama cat de incitant este, nu stii niciodata CINE mai ajunge in familie..

2. “Toti copiii tai au acelasi tata?” – Din nou iti spun, nu stiu de ce ma intrebi asta . Dar ma acuzi de ceva?

3. “Wow!! Ai mainile pline!!” – Da, si asa-mi este si inima. In plus, multe maini… usureaza munca. Sa vezi ce maini pline am atunci cand copiii nu-si fac treburile lor!!

4. “4 copii? Cum s-a intamplat asta?” (cu o privire socata) – Chiar nu stii?! Hmm, inseamna ca noi chiar suntem destul de buni! Vrei sa-ti facem o demonstratie?!

5. “Mai sunteti multi?” sau “Gata, ai terminat?” – Da, asta daca nu am uitat pe vreunu’ pe undeva…

6. “De ce ai asa de multi copii?” – Nu mai doream o casa curata, ordonata, ingrijita; in plus, eram plictisita.

7. “Voi nu aveti televizor?” – De ce? Te oferi sa ne cumperi unul? Fiind atatia in casa, exista intotdeauna o cearta pe programele TV; altfel spus, un TV in plus ar veni ca o binecuvantare. Desi, daca te gandesti ca a viziona orice emisiune la televizor este mai placut decat a face sex, trebuie sa vorbim.

8. “Pe care ai prefera sa nu-l ai?” – Da, cineva m-a intrebat asta – chiar in fata copiilor mei!! Las’ la imaginatia ta sa-ti dai raspuns singur!

9.”Copiii erau planificati?” – Multe dintre cele mai frumoase lucruri in viata apar cand nu e nimic planificat. Dar, in realitate, copiii fac parte dintr-un plan mai mare, acela de a pune stapanire pe lume!!

10. “Bine ca nu sunt eu in pielea ta!” – Asta-i funny, si copiii mei spun acelasi lucru.

Irina Matei este continuu intr-un vartej de miscare. Cand nu se ocupa de cei 4 copii ai ei – respectiv, cand nu-i duce la diverse cluburi de teatru, de inot, de muzica, sau la diferite sporturi, inseamna ca o poti gasi facand exercitii. Este un fan pasionat de curse maraton 5k, 8k, si are centura neagra in Muay Thai Boxing. Niciodata nu doarme suficient, citeste cu aviditate, bea multa cafea si ii plac mult clatitele cu dulceata, vodka si nachos. Daca nu e de gasit, probabil este ingropata sub un munte de rufe de spalat, care niciodata nu pare sa scada.

Share.

Leave A Reply