ROCHII DE SEARA LUNGI

De curand am fost invitata la nuntile a doua persoane dragi. “Super, voi veni!”, am raspuns. Zilele au trecut, iar prima nunta se apropie cu pasi repezi. Deschid dressing-ul.... Read more »

Cele mai frumoase 10 rochii din cadrul Festivalului de Film de la Cannes

Pana la sfarsitul primelor zile de festival, a devenit destul de limpede ca a fost nevoie de ceva originalitate sa nu se cedeze paradelor obisnuitelor rochii din sifon, si... Read more »

MODELE DE OCHELARI DE SOARE LA MODA

Modele trendy de ochelari de soare Ochelari de soare retro Ochelarii de soare cu rame in forma de ochi de pisica deveniti faimosi in anii 50, 60 – cand... Read more »

MISS LONDON – STILUL LONDONEZ

Poze care spun o poveste a strazilor londoneze unde te cufunzi in diversitatea culturala la tot pasul, indiferent ca vorbim de centrul orasului sau de periferie. Indieni, palestinieni, marocani,... Read more »

SAPTAMANA DE MODA LONDRA – STILUL STRADAL

Saptamana de moda Londra 2012 Stilul Stradal Este un lucru bine stiut ca strazile Londrei se transforma pe perioada Saptamanii Modei in adevarate catwalk-uri ad-hoc. Spre deliciul fotografilor si... Read more »

PALARII DE SOARE LA MODA

Ne asteapta o vara fierbinte, asa ca trebuie sa iesim din casa bine accesorizate impotriva razelor puternice ale soarelui! Un rol deosebit il are palaria de soare, care nu... Read more »