SAPTAMANA DE MODA LONDRA – STILUL STRADAL

0

Saptamana de moda Londra 2012 Stilul Stradal

Este un lucru bine stiut ca strazile Londrei se transforma pe perioada Saptamanii Modei in adevarate catwalk-uri ad-hoc. Spre deliciul fotografilor si al trecatorilor, foarte multe persoane si-au etalat stilul vestimentar plin de eleganta si feminitate datorita in mare parte si a mixului de culori vibrante ce cuprind orice nuanta de toamna.

De la puloverele cu texturi cu patten-uri geometrice peste geci din piele, jachete in stilul baroc la care se mai adauga si o doza de rock, pana la pantaloni conici colorati la mare cinsta, stropiti in culorile curcubeului peste o pereche pantofi cu toc foarte inalt cu aspect de piele de sarpe.

Carouri micute houndstooth pe o pereche de pantofi cu toc, dungi indraznete pe o palarie Prada si amestectul lui Taylor Tomasi Hill’s de culori trandafirii pastelate pe un sacou in carouri ne lamuresc de faptul ca orice model, oricand, este o tinta sigura care nu da gres.

Saptamana de moda Londra 2012 a fost deosebita prin includerea in program a unor filme care reflecta fiecare colectie.

Evenimentul “Saptamana de moda Londra 2012” este organizat de British Fashion Council si s-a desfasurat in Somerset House din centrul Londrei, intrunind 104 show-uri de prezentare, 5000 de reprezentanti ai presei, peste 150 de designeri, finantatori si cumparatori. (sumele rezervate acestui eveniment estimandu-se la circa 100 de milioane de lire sterline)

Share.

Leave A Reply