Sunt aspiratoarele robot o investitie buna?

0

Aspiratoarele robot au aparut de cativa ani buni si in Romania, insa popularitea lor abia acum a inceput sa creasca.

Aspiratoarele robot functioneaza pe aceleasi principii precum aspiratoarele clasice, doar ca nu trebuie sa mai muncim noi si sa ne plimbam cu aspiratorul prin toata casa, ci efectiv functioneaza autonom.

​Cum functioneaza un aspirator robot?

Aspiratoarele robot sunt niste aparate inteligente dotate cu WiFi si tehnologie LASER astfel incat sa scaneze locuinta si sa patrunda si in cele mai inaccesibile locuri. Pentru controlul aspiratorului beneficiem de o aplicatie pentru Android si iOS astfel incat sa il putem porni sau opri din aplicatie.

Aspiratoarele robot sunt eficiente, curata murdaria, insa inca nu au ajuns la aceeasi eficienta ca aspiratoarele clasice. Acestea au o putere de aspirare mai mica decat aspiratoarele clasice, dar dau totusi un randament destul de bun. Ele ar trebui vazute mai mult ca niste aparate de intretinere, nu de curatenie generala.

​Lucruri de luat in considerare pentru a alege cel mai bun aspirator robot

Cata importanta acordam curateniei – Daca esti o persoana fixata pe curatenie, atunci un aspirator robot este un must have. Ca exemplu, daca sambata facem o curatenie generala si itnre timp mai avem si musafiri pana sambata urmatoare, efectiv nu are cum sa se mentina curat in casa. Insa daca undeva pe Miercuri pornim aspiratorul robot, in casa va fi curat permanent.

Puterea de aspirare – cu cat are o putere mai mare, cu atat va fi mai eficient in procesul de curatenie.

Autonomia bateriei este de asemenea importanta. Daca avem o locuinta de 100mp este destul de dificil sa gasim un aspirator robot care sa strabata toata casa intr-un singur ciclu.

Functionalitati – adica exista si aspirator robot simplu si aspirator robot dotat cu mop, care, da, chiar va da cu mopul in locul tau.

Cei care cred ca aspiratorul robot ii va scuti de dat cu aspiratorul in totalitate se inseala. Fiindca desi acesti robotei sunt eficienti, nu te vor scuti de o treaba pe care trebuie sa o faci tu. Doar iti vor face viata mai usoara si vei trai intr-un mediu mai curat.

Share.

Leave A Reply