TUNSORI SI COAFURI CU VOLUM PENTRU PARUL SCURT SI DES

0

Cateva tunsori cu volum pentru parul scurt si des. Pentru un look natural, decontractat si foarte versatil, tunsorile scurte cu volum existent dau impresia unui par des si sanatos.

Pentru un look natural, decontractat si foarte versatil, tunsorile scurte cu volum existent (natural sau conferit de folosirea unei spume) dau impresia unui par des si sanatos.

Tunsoare par scurt

Daca ai parul scurt si esti adepta unei coafuri clasice, accentuati volumul la nivelul urechilor pentru a crea o impresie de “rotunjime”. Daca doriti sa reduceti din volum, tot la nivelul urechilor, tundeti parul in lungimi diferite. Coafati parul scurt doar cu o urma de carare, iar bretonul lasati-l des si lung pentru a completa efectul de volum. Pentru o coafura reusita, aplicati mici cantitati de spuma la radacini, avand grija sa fie repartizate uniform. Faceti cararea si aranjati parul cu degetele. Uscati cu feonul folosindu-va de varful degetelor pentru a da suvitelor de par directia dorita.

Pentru un volum maxim, incepeti cu radacinile si continuati spre varfuri, ridicand parul. Folositi un feon cu dispozitiv de concentrare a caldurii, cu o viteza inferioara, daca doriti ca tunsoarea voastra scurta sa nu se ciufuleasca. Un volum suplimentar poate fi dat si prin utilizarea unui sampon colorant semipermanent. Acesta da straluciri diferite fiecarei suvite de par si creeaza astfel impresia de volum.

Coafura par scurt si des

Tunsorile “terasate” fac parul des sa arate excelent. Si nu numai atat – il fac si mai usor de intretinut. O astfel de tunsoare scurta poate arata mai sofisticat numai printr-o netezire usoara in timp ce uscam parul. Ea se potriveste tuturor tipurilor de fizionomie, dar in cazul unui maxilar inferior mai pronuntat trebuie lasata o lungime mai mare in fata urechilor. Parul este suficient de scurt pentru a fi lasat sa se usuce natural, dar, uscandu-l cu feonul, ii puteti mari volumul. Aplicati pe parul des tuns scurt, in special la nivelul radacinilor, un spray volumizant.

Cu feonul pe viteza minima si cu dispozitivul de dispersare a caldurii atasat la el uscati usor parul folosindu-va de degete. Orientati fiecare suvita in directia dorita, de la radacina in sus. Pentru un plus de textura si stralucire, aplicati un pic de ulei pe par.

Daca aveti firul gros, si doriti sa va tundeti scurt, alegeti o tunsoare in scari, cu cararea pe o parte. Coafati parul fara volum exagerat, dandu-i un aspect natural.

Parul des are tendinta de a deveni uscat. Folositi pentru un astfel de par un balsam adecvat, in fiecare saptamana, pentru a-l mentine hidratat si sanatos.

Share.

Leave A Reply